Electronics Projects, Circuit Diagrams

Electronic Circuits Design of Electronics Projects

Circuite electronice, scheme si montaje

Author Topic: ExpresPcb  (Read 7761 times)

Offline darck

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
  • Rating: 0
ExpresPcb
« on: May 28, 2009, 07:53:07 PM »
Am incercat sa realizez un pcb cu acest program dar nu am reusit ...
Am realizat schema dar cand sa realizez cablajul nu am reusit sa-l fac dupa schema .
Stiti cum pot pune automat componentele din schema in pcb pentru a ruta traseele ?

Offline eltech

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 303
  • Rating: 4
    • Electroniq.net
Re: ExpresPcb
« Reply #1 on: May 29, 2009, 08:13:48 PM »
Parca l-am incercat si eu odata si am ajuns la concluzia ca ExpresPcb nu realizeaza o conexiune intre schema si pcb .

Offline tyc

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • Rating: 0
Re: ExpresPcb
« Reply #2 on: May 30, 2009, 01:37:14 PM »
Functiile de plasare la majoritatea prog lasa de dorit(niciodata nu iese cum vrei/aproximativ cum vrei).

Offline darck

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
  • Rating: 0
Re: ExpresPcb
« Reply #3 on: May 30, 2009, 04:32:43 PM »
Mi-a placut partea de realizare a schemei la ExpresPCB si credeam ca pot realiza si cablajul la fel de usor dar....
Exista oare ceva setari ascunse ? care sa activeze partea de plasare automata in spatiul de lucru a componentelor utilizate in schema electrica .

Offline miron1947

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
  • Rating: 0
Re: ExpresPcb
« Reply #4 on: May 31, 2009, 04:31:56 PM »
Exista oare ceva setari ascunse ? care sa activeze partea de plasare automata in spatiul de lucru a componentelor utilizate in schema electrica .
Nu,dar daca schema este realizata tot in Express PCB,prin link,va afiseaza ce puncte trebuie conectate impreuna.

Offline darck

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
  • Rating: 0
Re: ExpresPcb
« Reply #5 on: June 03, 2009, 09:49:19 PM »
Cum fac aceasta conexiune ca sa am pe pcb componentele din schema ?

Offline miron1947

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
  • Rating: 0
Re: ExpresPcb
« Reply #6 on: June 03, 2009, 10:08:52 PM »
sa am pe pcb componentele din schema ?
Nu va introduce componentele in PCB,va arata ce pini trebuie conectati intre ei.

Offline darck

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
  • Rating: 0
Re: ExpresPcb
« Reply #7 on: June 08, 2009, 08:13:40 PM »
Multumesc , am reusit dar merge cam greu pentru ca trebe sa pun manual fiecare footprint inainte .